Președintele american Donald Trump, mare fan twitter, este în centrul unei noi controverse, după ce a publicat pe rețeaua socială o poză editată în care apare sub forma celebrului luptător Rocky, personajul central al unei serii de filme. Nimeni nu știe ce l-a apucat pe președinte să distribuie imaginea respectivă, însă internauții au început să facă tot felul de glume, comentând că ”cel puțin Rocky se lupta cu rușii”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Donald Trump este cunoscut pentru reacțiile și comentariile sale de pe twitter. În timp ce adversarii săi l-au trollat adesea înfățișându-l sub forma lui ”Baby Trump” (păpușa gigantică, gonflabilă, în care președintele american apare ca un bebeluș purtând scutece), liderul de la Casa Albă are o cu totul altă imagine despre sine.

Trump, care este în centrul procedurii de demitere din cauza Scandalului Ucraina pe care îl consideră o vânătoare de vrăjitoare, a găsit de cuviință să publice ieri fotografia editată în care capul său poartă trupul puternic al personajului Rocky.

Mai mulți internauți au comentat: ”Cel puțin Rocky se lupta cu rușii” sau ”E total aiurea. Rocky a învins Rusia, Trump continuă să le ofere pe tavă victorii după victorii„.