Mama Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută din luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a susținut că a ucis-o, va fi primită vineri la Cotroceni, a declarat președintele Klaus Iohannis.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat, miercuri, la finalul ședinței CSAT dacă a fost informat de către DIICOT în legătură cu reținerea unui nou suspect în cazul Caracal, Iohannis a spus că a fost o informație publică.

De asemenea, răspunzând unei întrebări, șeful statului a spus că a rugat un consilier prezidențial să o primească pe mama Luizei Melencu, la Cotroceni. El a spus că întâlnirea cu Monica Melencu va avea loc vineri.

Adjunctul șefului DIICOT, Giorgiana Hosu, a anunțat, miercuri, că în cazul Caracal a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani care ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Hosu a spus că atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Procurorul șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Giorgiana Hosu, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, că în cazul Caracal a mai fost reținut un bărbat suspectat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută din luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a susținut că a ucis-o. Bărbatul este acuzat că a violat-o pe Luiza la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a răpit-o.