Peste 30 de polițiști din Botoșani caută, în noaptea de marți spre miercuri, în tot municipiul Botoșani o fetiță de 10 ani care nu a mai ajuns acasă de la școală iar părinții, după ce au căutat-o mai bine de șapte ore, au cerut ajutorul polițiștilor, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp, zeci de polițiști desfășoară, în noaptea de marți spre miercuri, activități de căutare a unei minore de 10 ani care nu a mai ajuns acasă după orele de curs.

„La ora 22:15, Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizată prin apel 112 de către numitul C D, de 26 ani, din municipiul Botoșani despre faptul că fiica sa, Ciobanu Mihaela Ana Maria, de 10 ani, elevă la o școală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 și până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu. Din primele verificări a rezultat ca minora, după ce a plecat de la școală, s-a plimbat prin zona adiacentă cu mai multe colege și spre seară a mers în vizită la familia uneia dintre ele. În jurul orei 20:00 minora a plecat singură din acea locuință, spunând că merge acasă. Părinții susțin că de la ora 13:00, când au văzut că copilul nu a ajuns acasă, l-au căutat prin zonele frecventate de acesta și la prieteni, dar fără rezultat și atunci au apelat la 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

Peste 30 de polițiști din Botoșani au fost mobilizați în întreg orașul pentru căutarea fetiței de zece ani care nu a mai ajuns, marți seara, acasă.

Fetița, în vârstă de 10 ani are 1,25 metri, păr șaten deschis, ochi căprui și la momentul dispariției purta o geacă roșie din fâș și o căciulă roz cu moț.