Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a părăsit, marţi seară, locul accidentului rutier pe care l-a provocat, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp, informează Agerpres.

EtilotestFoto: Politia Romana

„Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cicero din localitate, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, dar a fugit de la faţa locului, abandonând autoturismul. La ora 19,22 a fost anunţat ofiţerul de serviciu şi în 20 de minute a fost identificat de poliţişti la câteva străzi distanţă de locul producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, cms. şef Nicolae Lohon.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus apoi pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Autoturismul, care nu era în proprietatea conducătorului auto, avea inscripţionate însemnele unei maşini de taxi. Proprietarul maşinii ştia că autorul accidentului este plecat cu ea la ţară.