Geanina Bratu se luptă de 3 ani de zile cu un cancer crunt. Cu toate că în urma unui tratament care i-a devastat organismul a reușit să elimine tumora principală, tentaculele acestei boli perfide s-au resfrânt în metastaze multiple la nivelul întregului organism.

Rezultate investigatieFoto: Hotnews

"Numele meu este Bratu Geanina Ionelia și am vârsta de 22 de ani.

Mă regăsesc într-o situație destul de grea și sunt nevoită să cer ajutor oriunde, tot ce mi-a mai rămas acum este credința și speranța că o să fie bine.

În urmă cu aproape 3 ani am fost diagnosticată cu o tumoră malignă de Rinofaringe (un cancer agresiv în stadiul III), am urmat tratamentul specific în România unde tumora a fost redusă aproape în totalitate, dar corpul nu a mai suportat tratamentul și medicii au decis să iau o pauză.

Ulterior am plecat în Turcia pentru o investigație pe tot corpul (Pet-CT), rezultatele arătând apariția unei metastaze secundare la vertebra L2. Am urmat un tratament de 6 ședințe de chimioterapie pe o durată de aproximativ 6 luni. Rezultatul tratamentelor (România și Turcia) fiind eliminarea în totalitate a tumorii primare (Rinofaringe) și stoparea pe o anumită perioadă a evoluției celulelor canceroase.

La ultimele investigații am descoperit apariția mai multor metastaze osoase: pe zona de torace fiind afectate vertebrele: T4, T7, T10, T12; pe zona lombară, vertebrele L2, L3; femurul piciorului drept, bazinul osos, arcul costal anterior stâng CVII, în diferite faze de evoluție și suscipiunea a 3 metastaze hepatice.

În curând voi începe un tratament indicat de medici, principalul obstacol fiind partea financiară. Efectuarea tratamentului oferă șanse destul de mari, asta depinzând de perioada de începere.

Țin să vă mulțumesc anticipat celor ce veți citi aceste rânduri și veți încerca să mă susțineți, să vă doresc multă sănătate și tot binele din lume."

Daca doriți să o ajutați pe Geanina, puteți dona la unul dintre conturile:

Titular cont: Bratu Geanina Ionelia

Cont USD (dolari):

Cod IBAN: RO93CECEB000D6USD0818688

Cod BIC: CECEROBU

Cont EURO:

Cod IBAN: RO87CECEB000B2EUR0818686

Cod BIC: CECEROBU

Cont RON (LEI):

Cod IBAN: RO90CECEVR0108RON0639192

Cod BIC: CECEROBU