Un tânăr de 29 de ani din Vaslui ieșit din închisoare în urmă cu trei ani, după ce a fost condamnat petru viol, a fost arestat preventiv, după ce a luat cu forța o fată de 14 ani de lângă tatăl ei și a violat-o la marginea unui sat. În timpul cercetărilor, polițiștii au aflat că acesta a mai violat o fată de 13 ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul s-ar fi întâlnit cu fata de 14 ani la magazinul din satul Armășoaia și i-a furat telefonul mobil. După câteva ore, fata împreună cu tatăl ei s-a dus să îl caute pentru a-și recupera telefonul. Deși tatăl fetei era de față, tânărul de 29 de ani a luat-o pe copilă cu forța din căruță și a plecat cu ea. Sursele citate susțin că a dus-o la marginea satului, pe un câmp, unde a violat-o.

Anchetatorii au fost anunțati de familie abia a doua zi, iar în timpul cercetărilor au aflat că bărbatul ar mai fi violat o fată de 13 ani, în vara anului trecut și în luna octombrie.

Tânărul a mai fost condamnat pentru viol în urmă cu câțiva ani și a fost eliberat în 2016.

"A fost dispusă măsura reținerii și ulterior, solicitată de către parchet, arestarea preventivă pentru viol, tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate întreaga activitate infracțională", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.