Un taximetrist în vârstă de 42 de ani din Botoșani a fost înjunghiat de un client. Taximetristul, care a fost rănit și transportat la spital, a fost găsit chiar în timp ce polițiștii îl legitimau pe suspect.

112Foto: Agerpres

Taximetristul de 42 de ani din Botoșani a fost descoperit înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică, de polițiștii Biroului Rutier Botoșani chiar în timp ce îl legitimau pe agresor, scrie Mediafax.

Taximetristul a fost înjunghiat de un client de 35 de ani care a încercat să plece, însă a fost văzut de polițiști și reținut.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp, a declarat că un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier aflat în patrulare în orașul Botoșani a observat pe o stradă un taximetru oprit pe drum, dinspre care venea un bărbat. În timp ce îl legitimau, polițiștii au auzit strigătul de ajutor al unui alt bărbat din taximetru.

Taximetristul avea tăieturi în zona cervicală și sângera, astfel că unul dintre polițiști i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical, iar celălalt a imobilizat suspectul.

Taximetristul în vârstă de 42 de ani a fost preluat de SMURD și dus la spital.

Presupusul agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, în cauză fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.