​Un bărbat a ajuns la spital, vineri seară, după ce a fost lovit în cap de o bucată de geam căzută din plafon la stația de metrou Universitate, în zona scărilor rulante, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

112Foto: Agerpres

ISU București- Ilfov a anunțat că la stația de metrou Universitate un bărbat de 47 de ani, aflat în zona scarilor rulante, a fost lovit în cap "de elemente de construcție căzute din plafon".

Potrivit ISU, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare de constiență.

Metrorex a transmis că este vorba despre un geam căzut din plafon, în timp ce bărbatul mergea dinspre Pasajul Universitate către peron.

"Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Călătorul accidentat a fost găsit în stare conștientă, cu o plagă ușoară la nivelul capului și a fost transportat la Spitalul Universitar. În urma acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului", spune Metrorex.