​Președintele Klaus Iohannis i-a transmis contracandidatului său de la PSD, Viorica Dăncilă, să își facă singură campanie, în replică la apelul acesteia la o dezbatere electorală chiar înainte de alegeri.

Klaus Iohannis la BCUFoto: Captura Facebook

”Pe contracandidatul ăla...Să își facă singură campanie”, a reacționat Iohannis întrebat ce mesaj are pentru contracandidatul său.

Aflat la o reuniune PNL la Bacău, la final de campanie, Iohannis a spus că, dacă ar fi să facă un bilanț, ar spune că a fost o campanie foarte bună, intensă, a avut parte de o echipă foarte bună și a reușit să se întâlnească cu zeci de mii de români.

În ultima zi de campanie electorală înaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD la președinție Viorica Dăncilă l-a invitat din nou pe președintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, susținând că echipa ei încearcă să ia legătura cu staff-ul contracandidatului.

Ea a susținut că este gata de o confruntare până în ultima clipă: ”Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire. PS: Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări”.