Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat de exhibiționism. Victimele erau fete pe care le aborda în apropierea școlilor, în Capitală. În acest caz, polițiștii au fost anunțați de către directorul unei școli din Sectorul 2, care a reclamat că mai multe eleve au fost acostate în drum spre școală de către un bărbat necunoscut, care a făcut gesturi obscene.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliția Capitalei a anunțat, miercuri, reținerea unui bărbat suspectat de ultraj contra bunelor moravuri, "după ce şi-ar fi expus organul genital şi le-ar fi adresat cuvinte cu tentă sexuală mai multor minore, aflate în apropierea unei şcoli din sectorul 1".

Potrivit sursei citate, în 7 noiembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii au fost sesizaţi, prin 112, de către directorul adjunct al unei şcoli gimnaziale din sectorul 1. El a reclamat că mai multe eleve au fost abordate în drum către școală de către un bărbat necunoscut, care a făcut gesturi obscene.

În urma investigaţiilor a fost identificat un bărbat de 33 de ani din Bucureşti.

Polițiștii au stabilit că bărbatul abordase mai multe fetițe, cu vârste între 12 și 14 ani, tot în apropierea unei școli, "cărora le-ar fi arătat organul genital şi în faţa cărora s-ar fi masturbat". Poliția Capitalei mai precizează că bărbatul a fost arestat.