Hillary Clinton a declarat că există o ”presiune enormă„ pentru a se înscrie în cursa electorală împotriva liderului de la Casa Albă, în fața căruia a pierdut alegerile prezidențiale din 2016, ea neexcluzând această variantă. ”Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat ea, pentru BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Democrata, în vârstă de 72 de ani, a mai spus că se gândește mereu ce fel de președinte ar fi fost dacă ar fi câștigat bătălia electorală din urmă cu 3 ani. Până acum nu mai puțin de 17 democrați au intrat în cursa internă a partidului pentru desemnarea prezidențiabilului care se va confrunta cu Trump anul viitor, dintre aceștia fostul vicepreședinte Joe Biden fiind creditat cu cele mai mari șanse.

Într-un interviu pentru BBC, Clinton a fost întrebată dacă ia în considerare o nouă candidatură. Fostul secretar de stat, senator de New York și fostă Primă Doamnă, Hillary Clinton a răspuns: ”Mă gândesc tot timpul ce fel de președinte aș fi fost și ce aș fi făcut diferit și ce cred că ar fi însemnat asta pentru țară și pentru lumea întreagă. Evident că mă gândesc, mă gândesc la asta tot timpul. Să poți face asta...oricine va câștiga viitoarele alegeri va avea o sarcină extrem de grea încercând să repare ceea ce este de reparat”.

Presată să spună dacă ar accepta să intre în ring pe ultima sută de metri, Clinton a spus: ”Niciodată să nu spui niciodată. (...) Pot să vă spun însă că mă confrunt cu presiuni din partea multor, multor oameni care vor să iau în calcul asta”.