Dan Barna a respins acuzațiile de aroganță vehiculate de unii dintre oponenții săi și a pus această percepție pe seama înălțimii sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Liderul USR a fost întrebat luni, după ce a ratat intrarea în turul doi al alegerilor prezidențiale, cum comentează acuzațiile de aroganță la adresa sa. „Nu aș spune lucrul acesta (...) chiar discutam cu un consultant care mi-a spus dai percepția de aroganță pentru că ești prea înalt”, a răspuns Barna, înainte de a adăuga:

„Oamenii cu care stau de vorbă și cu care discut câteva minute își schimbă imediat percepția și cei care mă știu ... ”.

Întrebat de un ziarist unde s-a greșit în campania USR-PLUS, Dan Barna a declarat:

„Autobuzele merg prea încet, pentru că lipsind infrastructura în România a durat mult dintr-un județ în altul ... poate aș fi putut să fac și trei județe pe zi nu doar două și dacă am fi avut autostrăzi”. (VIDEO de la minutul 21:35)

Ce a mai spus Dan Barna despre prestația sa în campania pentru turul I al prezidențialelor:

  • Sunt un om care reprezintă exact componenta aceea de societate care nu făcea politică și nu-și imagina vreodată că o să facă politică dar care trebuie să o facă pentru că România are această nevoie
  • Dacă dau impresia că sunt prea sigur pe mine este că eu sunt într-adevăr sigur pe mine că ceea ce am în spate Alianța USR și PLUS sunt exact alternativa de care are nevoie România și împreună o să reușim să dovedim lucrul acesta în următoarele alegeri