Theodor Paleologu i-a transmis, vineri, președintelui Klaus Iohannis că a oferit constant o nouă șansă PSD „să ducă România spre ruină”, potrivit Mediafax.

Toader PaleologuFoto: Hotnews

Prezidențiabilul PMP a precizat că Iohannis a fost un președinte absent în toate dezbaterile de campanie, în schimb acum șeful statului vorbește de absenteism.

„Nu, domnule Iohannis, nu poporul e de vină că PSD-ul a ajuns la putere, ci fabuloasa dvs contraperformanță ca președinte. Dvs ați tot dat constant cîte o nouă șansă PSD-ului să ducă România spre ruină. Cum puteți vorbi de absenteism, cînd ați fost un președinte absent și cînd ați absentat de la toate dezbaterile din campanie? Într-o Românie normală președintele comunică cu societatea, într-o Românie normală președintele respectă poporul, într-o Românie normală fiecare candidat participă la dezbateri, pentru că dezbaterea este esența democrației”, a scris Theodor Paleologu, vineri, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri la Râmnicu Vâlcea, înaintea încheierii campaniei electorale, prin care i-a îndemnat pe români să meargă la vot, la alegerile prezidențiale de duminică. Șeful statului a adăugat că PSD nu a dispărut și rămâne un adversar redutabil.