O bătaie cu bâte și coase a avut loc în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, iar pentru aplanarea scandalului au intervenit luptătorii de la trupele speciale ale Poliției. Totul a pornit după ce un bărbat a mers la Medicina legală pentru a obține un certificat care să ateste că fusese bătut.

HotNews.roFoto: Hotnews

În imaginile apărute în presa locală se poate vedea cum un bărbat este atacat de mai multe persoane înarmate cu bâte și cu coase, într-o parcare din fața sediului SML Constanța.

"Din primele cercetări s-a stabilit că în urma unui conflict spontan produs în urmă cu câteva zile un bărbat s-a prezentat la SML pentru o examinare medico-legală. În fața sediului, bărbatul împreună cu familia sa au fost așteptați de alte persoane și s-a iscat scandalul“, a transmis Poliția Județeană Constanța, citată de Mediafax.

Conflictul a fost stins după intervenția mai multor echipaje ale poliției și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Conflictul a pornit după ce bărbatul atacat a mers la Serviciul de Medicină Legală pentru a cere un certificat medico-legal, cu care să depună apoi o plângere împotriva unor persoane care îl bătuseră. La ieșire însă a fost întâmpinat de mai mulți indivizi din grupul agresorilor. În urma conflictului, 11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie duse în instanță.