Cel puțin cinci membri ai unei familii, inclusiv doi nou-născuți, au fost uciși în urma unui atac armat care a avut loc în nordul Mexicului, relatează presa locală, care a precizat că se crede că victimele aveau cetățenie americană, informează The New York Times, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Autoritățile din statele mexicane Chihuahua și Sonora, aflate la frontiera cu Statele Unite, au anunțat că a fost inițiat o anchetă în acest caz, care s-a produs luni, adăugând că în urma acestui incident ar fi fost ucise sau răpite mai multe persoane.

Mass-media locală a relatat că victimele făceau parte din familia LeBaron, asociată cu o comunitate de mormoni care s-a stabilit în nordul Mexicului în urmă cu câteva decenii. Potrivit rudelor victimelor, citați de agenția The Associated Press, în urma atacului ar fi decedat o femeie și patru copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 10 ani.

Publicația mexicană El Universal a relatat, citând rude al victimelor, că până la 12 membri ai unei familii de mormoni au fost uciși într-un atac armat despre care se presupune că a fost comis de grupări de crimă organizată.