Actorul Dragoș Bucur a povestit pe pagina sa de Facebookcum candidatul independent la alegerile prezidențiale Mircea Diaconu, a cărei candidatură a fost lansată sub sloganul Un Om, l-a umilit punându-l să doarmă pe holul teatrului din Viena când a fost în turneu cu Teatrul Nottara. Mai mult, potrivit actorului, fostul director al Teatrului Nottara i-ar fi spus că dacă iese la plimbare, până dimineața să nu mai intre în teatru.

Dragos Bucur_Caini_photo credit Iulia WeissFoto: Hotnews

”Hai că nu mai pot: omul ăsta m-a pus să dorm în holul teatrului din Viena când am fost în turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii în camere, el mi-a spus să dorm pe canapeaua din holul teatrului. Iar când am vrut să ies să mă plimb deoarece mă simțeam umilit să dorm acolo, mi-a zis că dacă ies, până dimineață nu mai întru în teatru. El, un om”, a scris Dragoș Bucur.

Mesajul lui Dragoș Bucur vine cu un share al unei postări de pe pagina de candidat al lui Mircea Diaconu, care transmite că ”N-am liniște cât în politică se face auzit cine strigă mai tare! Președintele trebuie să garanteze transformarea mediului politic într-unul sănătos și rezonabil”.

Mircea Diaconu, candidat independent, susţinut de către ALDE, Pro România şi Partidul Neoliberal, a fost director timp de 10 ani (2001 - 2011) al Teatrului Nottara din Bucureşti.