Rolele băiatului de 8 ani, care a dispărut sâmbătă din localitatea constănțeană Pecineaga, au fost găsite, duminică, de polițiști pe o stradă din apropierea locuinței copilului, relatează Mediafax.

Copil disparutFoto: Politia Romana

Polițiștii au găsit rolele băiatului pe o stradă situată la mai puțin de un kilometru distanță de locuința acestuia, au declarat pentru Mediafax surse din rândul anchetatorilor. Polițiștii constănțeni au confirmat găsirea obiectelor care i-au aparținut copilului.

Acesta a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din fața casei, unde ieșise să se joace. De atunci, peste 150 de polițiști și jandarmi, alături de voluntari, au fost implicați în căutarea băiatului.

În operațiunea de căutare au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă, trei câini de urmă și un elicopter care a survolat zona. Au fost verificate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de minor, dar și clădiri dezafectate, părăsite sau în construcție din localități învecinate, iar căutările au fost extinse și în localitățile Ovidiu, Hârșova și Neptun.

Polițiștii constănțeni au audiat și mai mulți martori în încercarea de a stabili împrejurările dispariției.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, acțiunea de căutare a băiatului continuă și în noaptea de duminică spre luni.