Polițiștii de frontieră de la Nădlac au descoperit patru cetățeni vietnamezi ascunși printre plăcile din PAL dintr-un camion condus de un polonez, relatează Mediafax. Aceștia încercau să ajungă ilegal într-o țară din vestul Europei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițiștii la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac au verificat un camion condus de un cetățean polonez în vârstă de 62 de ani. În compartimentul marfă al mașinii au fost descoperite, ascunse printre plăcile de PAL transporate, patru persoane care încercau să iasă ilegal din România.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni vietnamezi, toți bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, care intenţionau să ajungă în state din vestul Europei. Aceștia ar fi intrat legal în România, în baza pașapoartelor personale, fiind posesori de vize cu drept de muncă.

Șoferul polonez este cercetat pentru trafic de migranți, iar cei patru cetățeni din Vietnam sunt anchetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.