Premierul demis Viorica Dăncilă a fost aşteptată la Timișoara, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, de mai mulți protestatari care au venit cu pancarte, dar și cu o găleată cu pietre. Oamenii au strigat ”Mincinoasa”, ”Analfabeta”, "Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!", potrivitTimiș Online.

Dancila, asteptată de protestatari la TimisoaraFoto: Opinia Timisoarei

La sosirea la Palatul Administrativ din Timișoară, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de 15-20 de protestatari care au venit cu vuvuzele și care au început să huiduie și să strige, la portavoce: ”Mincinoasa” și ”Analfabeta”.

Viorică Dăncilă a intrat în Palatul Administrativ flacantă de ofițeri SPP, de șeful Consiliului Județean, Călin Dobra și de prefectul de Timiș Eva Andreas. Dăncilă a venită însoțită și de Mihai Fifor, Petre Daea, Daniel Suciu și Natalia Intotero. La intrare s-a creat busculadă, accesul în clădire fiind dificil din cauza schelelor, clădirea fiind în reparații.

Premierul ar urma să susțină o conferință de presă, apoi să meargă la Universitatea de Științe Agricole a Banatului, la Institutul de Boli Cardiovasculare și la Centrul de Afaceri.