Poliția Capitalei anunță, joi, că încă patru persoane au fost reținute în cazul crimei din Piața Constituției, de la sfârșitul lunii septembrie, trei dintre ele fiind plasate în arest preventiv. În cauză sunt în spatele gratiilor în total 11 persoane, relatează Mediafax.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

Poliția Capitalei a anunțat, joi, că au fost făcute percheziții domiciliare, în urma cărora au fost duse la audieri trei persoane. Față de acestea Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de joi, cei trei bărbați au fost arestați preventiv, iar un alt bărbat implicat a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

În acest dosar, se află în arest preventiv alți şapte bărbaţi.

Poliţiştii au efectuat în data de 4 octombrie, 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti în dosarul crimei din Piaţa Constituţiei, potrivit unui anunţ al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările fiind începute la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei, în urma căreia un om a murit.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.