Un bărbat de 47 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost arestat preventiv, acuzat fiind că a abuzat sexual doi copii, de 7 și 10 ani. Mama celor doi copii a denunţat faptele la Poliţie, spunând că bărbatul îi invita frecvent în locuința sa pe cei doi copii minori, oferindu-le rechizite școlare, scrie Mediafax.

Mama a doi copii a sesizat miercuri Poliția Râmnicu Vâlcea despre faptul că vecinul său de bloc i-a agresat sexual copiii, pe care îi invita frecvent în locuința sa, oferindu-le rechizite școlare.

Polițiștii au descins la locuința bărbatului și au ridicat mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucăți), DVD – CD (peste 200 de bucăți), 3 laptopuri, o unitate centrală, o unitate stocare imagini DVR și alte bunuri care interesează cauza.

Inițial, bărbatul de 47 de ani a fost reținut pentru agresiune sexuală și corupere sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite în formă continuată asupra a doi copii cu vârste de 10 și 7 ani, în perioada septembrie – octombrie 2019, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.