O intervenție jenantă a polițiștilor a fost filmată la Bacău, unde oamenii legii au avut nevoie de intervenția cetățenilor pentru a imobiliza un bărbat. În timp ce unul din agenți cade în timp ce încearcă să îi pună cătușe bărbatului, colega sa pare să fie mai ocupată de agenda ei, pe care o scapă, decât să își ajute colegul. Polițiștii sunt ajutați de trecători să încătuşeze suspectul.

politisti ajutati de trecatoriFoto: captura video

Echipajul de poliție din Bacău a fost filmat marți, în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat, relatează Mediafax.

Pe Instagram au fost distribuite imagini în care apar cei doi polițiști. Polițistul se chinuie să imobilizeze suspectul și cade, în timp ce polițistei îi cade o agendă și se apleacă să o ridice. În cele din urmă, bărbatul este imobilizat cu greu, cu ajutorul trecătorilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, polițiștii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic.

„Este un eveniment de ieri, când polițiștii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic care a fost ulterior condus la sediul poliției și s-a procedat la internarea acestuia la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Bacău", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Intervenția celor doi polițiști este verificată de superiori.