Un bărbat de 43 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat, luni, instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce şi-a agresat soţia, transmite Agerpres.

Masina politieFoto: Facebook

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, din cauza unor conflicte în familie, pe numele bărbatului fusese emis, în urmă cu o săptămână, un ordin de restricţie, dar soţia l-a iertat.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că, pe fondul unor conflicte anterioare, bărbatul şi-a lovit soţia, cu un cuţit, în zona toracică. În urma agresiunii, persoana vătămată, o femeie în vârstă de 31 de ani, a suferit o plagă înjunghiată, leziune traumatică care va necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Faţă de bărbat a fost emis un nou ordin provizoriu de protecţie. Menţionăm că faţă de acesta a fost dispusă o măsură similară şi în data de 19 octombrie, însă, în faţa instanţei de judecată, în data de 24 octombrie, persoana vătămată a precizat că nu doreşte emiterea unui ordin de protecţie faţă de soţul său", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.