Traficul rutier este aglomerat, duminică seară, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Pitești și pe autostrada A1 București - Pitești, unde se circulă în coloană în zona Dedulești și la intrarea în București. Se circulă în coloană și pe Autostrada Soarelui, la intrarea pe șoseaua de centură a Capitalei, anunță Centrul Infotrafic.

Aglomeratie pe Autostrada SoareluiFoto: Facebook/ MariLena Lefter

Conform sursei citate, în zona localității Dedulești, unii șoferi opresc în zona popasului, motiv pentru care acolo se circulă în coloană. De asemenea, și între Morărești și intrarea în Pitești se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Și pe Autostrada București - Pitești, pe sensul către Capitală, traficul este intens, iar la intrarea în București se circulă în coloană.

Pe Autostrada Soarelui, traficul rutier este intens pe sensul de mers către București. Se circulă în coloană (cu viteză redusă) pe A2, la intrarea pe șoseaua de centură a municipiului București, deoarece atât șoseaua de centură, cât și arterele de circulație din Capitală nu pot prelua traficul de pe autostradă. Pentru a evita aglomerația de la intrarea pe DNCB dinspre A2, șoferii pot alege să iasă de pe Autostrada Soarelui prin nodul rutier Cernica, de la km15, spun polițiștii.