Premierul demis Viorica Dăncilă, aflată în turneu electoral, continuă atacurile la adresa președintelui Klaus Iohannis, susținând că a fi patriot înseamnă "să ai tricolorul în suflet, nu doar culoarea galben".

HotNews.roFoto: Hotnews

Viorica Dăncilă și-a continuat sâmbătă turneul electoral în cursa pentru Cotroceni și, după ce s-a plimbat cu bicicleta pe șantierul șoselei de centură, a mers în comuna Dofteana.

"Avem nevoie de un preşedinte care să ne reprezinte cu demnitate în instituţiile europene, un preşedinte care să apere România, să se bată pentru fonduri europene pentru comunităţile locale, nu un preşedinte care să vorbească urât despre România la Bruxelles, să ia de acolo poruncile şi să vină acasă fără să îi susţină pe români. Noi nu ne ducem la Bruxelles să dăm socoteală, noi ne ducem să îi susţinem pe români, pentru că a fi patriot nu înseamnă că nu eşti proeuropean, a fi patriot înseamnă să ai tricolorul în suflet, nu doar culoarea galben pe care o are Iohannis", a susținut Dăncilă.

Ea a spus că își dorește să fie "prima femeie președinte al României, un preşedinte care să se comporte ca o mamă pentru români".