Trei agenți de pază ai firmei lui Remus Rădoi, împreună cu un alt suspect, au fost reținuți de polițiștii din Caracal, în urma unui scandal care a avut loc pe o stradă din oraș. Controversatul afacerist Remus Rădoi, zis "Codiță", este cel la care conducerea Poliției Olt ar fi apelat pentru informații în cazul dispariției Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani răpită și ucisă de Gheorghe Dincă.

Remus RadoiFoto: Digi24

Mai mulți agenți de pază ai firmei lui Remus Rădoi au fost audiați la Poliția Caracal, după ce au fost implicați într-un scandal, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din oraș, potrivit Mediafax. Un tânăr a sesizat poliția că el și alte trei persoane au fost agresate de agenții de pază.

Potrivit Poliției Olt, în urma audierilor polițiștii Serviciului de Investiții Criminale împreună cu cei din cadrul Poliției Caracal au reținut, pentru 24 de ore, patru persoane implicate în conflict. Trei dintre cei reținuți sunt agenți de pază ai firmei controlate de Remus Rădoi. Cei patru vor fi duși la Parchetul Judecătoriei Caracal.

În urma scandalului din noaptea de joi spre vineri, cele trei persoane agresate au ajuns la spital, cu traumatisme la față, dar nu au fost internate. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, cei trei adulți erau însoțiți de un copil de trei ani, care a ajuns la un spital din Craiova, pentru investigații, după ce ar fi inhalat gaz pulverizat dintr-un spray.

Reprezentanții Poliției Olt susțin că licența firmei de pază a lui Remus Rădoi a fost anulată, la cererea IPJ Olt, dar că aceasta funcționează încă, pentru că măsura a fost contestată în instanță.