Prezidențiabilul PMP Theodor Paleologu îl invită la o dezbatere electorală pe Dan Barna, care spunea că ar vrea o confruntare cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. "Înțeleg că dvs. ați vrea să vă alegeți interlocutorii, dar asta nu e democrație", i-a transmis Paleologu lui Barna.

Toader PaleologuFoto: Hotnews

"Domnule Barna, vă invit și eu la dezbatere. Înțeleg că dvs ați vrea să vă alegeți interlocutorii, dar asta nu e democrație. Dezbaterea este esența democrației, iar cine refuză dezbaterea sabotează democrația. Nu folosiți, vă rog, aceleași tertipuri ca domnul Iohannis și doamna Dăncilă pentru a vă eschiva, știind că necuvântătorii Iohannis și Dăncilă nu vor accepta: votanții, simpatizanții și membrii USR merită altceva. Eu îi respect. Respectați-i și dumneavoastră”, a scris Theodor Paleologu, pe Facebook.

Cu o zi în urmă, prezidențiabilul USR Dan Barna i-a invitat din nou la o dezbatere electorală pe prezidențiabilii PNL și PSD, respectiv Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

"Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, haideți să mergem în fața românilor! I-am invitat pe Viorica Dăncilă și pe Klaus Iohannis la o dezbatere în fața oamenilor despre nevoile lor reale și așteptările de la noi. A trecut o săptămână fără niciun răspuns. Cei care vor veni la vot în 10 și 24 noiembrie, milioane de români, au dreptul să ne cântărească, caracterul și proiectele, și să ne compare, în dezbateri directe”, a scris Dan Barna, joi, pe Facebook.