Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reținut, marți dimineața, după ce luni seara a atacat cu un cuțit doi tineri în timpul unei proiecții la un cinematograf din Timișoara, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au fost sesizați luni seara cu privire la un scandal izbucnit între trei bărbați la un centru comercial de pe Calea Șagului din Timișoara. „Pe fondul unei neînțelegeri, între cei trei ar fi izbucnit un conflict spontan.

Bărbatul de 36 de ani, cu un obiect ascuțit, i-a rănit pe ceilalți doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că incidentul a avut loc în timpul unei proiecții la cinematograful din centrul comercial, iar scandalul ar fi izbucnit după ce tinerii i-ar fi atras atenția bărbatului de 36 de ani că face gălăgie. Cei doi tineri răniți au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit polițiștilor, unul dintre ei a fost rănit la palmă, iar celălalt la cot.

În urma intervenției polițiștilor de la Secția 3, bărbatul de 36 de ani a fost dus la audieri, iar marți dimineața a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.