Un pădurar în vârstă de 29 de ani a fost agresat într-un service auto din localitatea Moldovița, județul Suceava. Acesta nu a depus plângere la Poliție, dar oamenii legii s-au autosesizat în acest caz, potrivit Mediafax.

Un pădurar în vârstă de 29 de ani a fost agresat în curtea unui service auto din localitatea Moldovița. Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri, iar bărbatul a avut un conflict cu proprietarul atelierului.

„Este vorba de un incident petrecut miercuri în care un bărbat de 29 de ani a fost agresat de un altul de 40 de ani în curtea unui service auto, după ce între cei doi a izbucnit un conflict. Bărbatul în vârstă de 29 de ani le-a povestit joi polițiștilor din localitate ce s-a întâmplat, iar aceștia s-au autosesizat, în cauză fiind efectuate cercetări într-un dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Acesta susține că niciunul dintre cei doi bărbați implicați în conflict nu a depus plângere la poliție.

Polițiștii nu exclud ca între cei doi să existe un conflict mai vechi, care să aibă legătură cu administrarea pădurilor, dar continuă cercetările în acest caz.