Paul Stănescu, cel care și-a reluat o poziție de forță în PSD, a declarat pentru Europa Liberă că ar trebui aduși în partid Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș.

HotNews.roFoto: Hotnews

La finalul lansării candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru Palatul Cotroceni, Paul Stănescu a recunoscut discuțiile pe care le-a avut cu Victor Ponta, dar a spus că nu dorește ca acesta să revină în partid, ci că alți oameni ar trebui aduși în PSD.

"Anumiți colegi au trădat. Mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți”, a declarat Paul Stănescu pentru Europa Liberă.

La evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dăcilă, Paul Stănescu s-a aflat în prima linie și, alături de Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, a flancat-o pe Viorica Dăncilă. Au fost scoși din scenă Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, nelipsiți până acum de lângă Dăncilă. De altfel, ei nici nu au susținut discursuri, cei care le-au vorbit pesediștilor de pe scena de la Romexpo fiind Gabriela Firea, Marcel Ciolacu, Olguța Vasilescu și liderii regionali ai PSD.