Protestul "Vă vedem din Sibiu”, organizat de 669 de zile, a fost suspendat "pentru moment, până la configurarea unei noi formule de guvernare”, au anunțat reprezentanții mișcării civice pe pagina de Facebook. Protestul a avut loc zilnic, din 11 decembrie 2017, de la ora 12.00, timp de 15 minute, când oamenii s-au adunat în fața sediului PSD Sibiu și au protestat în tăcere, "față de încercările acestui partid de a acapara justiția și a distruge statul de drept".

HotNews.roFoto: Hotnews

Organizatorii protestului "Vă vedem din Sibiu” au anunțat, vineri seara, pe pagina de Facebook a inițiativei, că prezența în stradă nu mai are obiect, întrucât protestul "nu are un adresant cert”.

"Pentru moment, până la configurarea unei noi formule de guvernare, protestul nostru nu are un adresant cert. Așadar, prezența noastră în stradă nu ar avea obiect”, se scrie în postarea de pe rețeaua de socializare.

Decizia a fost luată după adoptarea de către Parlament a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

"Însă, indiferent dacă mai suntem fizic prezenți în stradă sau nu, revendicările noastre sunt aceleași care ne-au ținut în stradă 669 de zile la rând. Cerem așadar oricărui guvern viitor & Parlamentului: 1) repararea legilor justiției; 2) rezolvarea votului pentru diaspora; 3) vot în 2 tururi pentru primari; 4) desecretizarea documentelor privitoare la 10 august; 5) repararea efectelor nocive ale OUG 114”, au transmis reprezentanții mișcării civice.