Președintele PSD, Viorica Dăncilă, susține că nu le-a promis nimic deputaților Horia Nasra și Cornel Itu pentru a se reîntoarce în partid, ci doar a avut o discuție cu ei "despre România și responsabilitatea pe care o au față de cei care i-au votat".

Viorica DancilaFoto: Guvernul Romaniei

”Nu le-am promis nimic. Am avut discuții legate de România, de responsabilitatea pe care o au, discuții legate de obligația pe care o au față de cei care i-au votat, aceea a implementării programului de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din PSD, care și-au pus speranțe în ei, anume să continue această guvernare. Nu poți să mulțumești pe toată lumea, dar Horia Nasra s-a întors în PSD, condus de către Viorica Dăncilă”, a declarat Dăncilă, citată de Mediafax.

Cu o zi înaintea votării moțiunii de cenzură, deputații Horia Nasra și Cornel Itu s-au reîntors în PSD. Miercurea trecută, chiar în ziua citirii moțiunii, Victor Ponta anunța că cei doi deputați PSD de Cluj și-au dat demisia și s-au înscris în ProRomânia. Cei doi erau în conflict cu conducerea partidului după ce la șefia filialei PSD a fost numit Liviu Alexa în locul lui Horia Nasra.

CITEȘTE ȘI: Ce le-a promis Dăncilă și ce primesc cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD