Elena Udrea spune că a mai vorbit în ultima perioadă cu Alina Bica și că, din câte știe, aceasta "nu mai calcă” în România. Fosta șefă a DIICOT Alina Bica, fugară din România, a fost arestată în octombrie 2018 în Costa Rica, fiind ulterior eliberată.

Alina Bica (foto arhiva)Foto: Agerpres

"Am mai vorbit, da (cu Alina Bica, n.r.)”, a spus luni Elena Udrea, la Curtea de Apel București, unde s-a judecat un termen din dosarul în care este implicată alături de jurnalistul Dan Andronic, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă fosta șefă DIICOT se întoarce în România, Udrea a spus: "O să vă rog să o întrebați pe ea. Din câte știu eu, Alina Bica nu mai calcă în România. Nu mai vine în România”.

Alina Bica a fost arestată în Costa Rica, în octombrie anul trecut, odată cu Elena Udrea, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, însă cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curții Constituționale privind completurile de 5 judecători. Fostul ministru al Turismului s-a întors recent în țară.

De altfel, fostul avocat al Alinei Bica, Laura Vicol, a anunțat, în iulie 2019, că fosta sa clientă nu se va întoarce în România și că urmează să solicite azil politic în altă țară, nu în Costa Rica.