UPDATE Tânăra în vârstă de 19 ani, rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din București, a fost detubată, este conștientă, dar se află în continuare în risc vital, anunță Ministerul Sănătății. Alte două femei sunt internate la Spitalul Floreasca.

Accident IalomitaFoto: ISU Ialomita

Potrivit unei informări a Ministerului Sănătății, cele două femei internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca sunt stabile clinic, fiind internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. O pacientă a fost detubată, cea operată este în continuare intubată.

Tânăra în vârstă de 19 ani, internată la Spitalul "Bagdasar Arseni" a fost detubată, e conștientă, dar este încă în risc vital. Celelalte trei victime ale accidentului de sâmbătă aflate la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” sunt stabile, conştiente.

10 oameni au murit și șapte au fost răniți în accidentul rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania.