Bărbatul care a căzut într-o râpă la Maratonul Piatra Craiului și a fost găsit cu fracturi la picioare a murit, după ce starea lui s-a agravat și a intrat in stop cardio respirator, în timp ce era trasportat la spital, informează Mediafax. O altă sportivă care participa la același maraton a murit după ce a căzut în aceeași râpă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit ISU Argeș, bărbatul avea 39 de ani și a murit după ce starea lui s-a agravat și a intrat in stop cardio respirator, în timp ce era trasportat la spital, iar echipajul medical i-a făcut, fără succes, manevre de resuscitare.

Bărbatul a fost rănit grav după ce a căzut într-o râpă la Maratonul Piatra Craiului și a fost găsit având ambele picioare fracturate.

O altă sportivă care participa la același maraton a murit după ce a căzut în aceeași râpă.

Incidentul în urma căruia cele două persoane au murit s-a produs, sâmbătă, în zona Dâmbovicioara, la Maratonul Piatra Craiului.

„Salvamontul a intervenit pentru salvarea a două persoane. La locul evenimentului au fost găsite două persoane: o femeie în stop cardio-respirator și un bărbat conștient cu ambele picioare fracturate”, au transmis reprzentanții ISU Argeș.

Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

În zona Piatra Craiului a avut loc un maraton de alergare montană care a fost oprit imediat după accidentarea celor două persoane care au murit.

UPDATE: Ambele persoane decedate în timpul Maratonului Pietrei Craiului au fost identificate, a anunţat sâmbătă IPJ Argeş, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, şi o femeie care avea 45 de ani şi era din judeţul Harghita.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.