Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a susținut, miercuri, referitor la scandalul Trump-Ucraina care a dus la declanșarea procedurii de punere sub acuzare a președintelui american, că nu a văzut nicio dovadă de presiune asupra lui Volodimir Zelenski.

Trump si PutinFoto: Captura YouTube

”Nu am văzut nicio dovadă de presiune în conversația lui Trump cu Zelenski„, a declarat Putin, potrivit Reuters.

În context, el a susținut că nu are nimic împotriva publicării conversațiilor pe care el însuși le-a avut cu omologul său american.

Săptămâna trecută, Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, a anunţat în mod oficial demararea procedurii de punere sub acuzare a președintelui Donlad Trump, care ar putea duce la demiterea acestuia.

Camera Reprezentanţilor a cerut oficial Casei Albe prezentarea stenogramei conversaţiilor preşedintelui Donald Trump cu omologul său din Ucraina, Volodimir Zelenski, pe fondul acuzațiilor că acesta a cerut Ucrainei investigarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA.

În plină procedură parlamentară, sâmbătă, Casa Albă a restricţionat distribuirea stenogramelor discuţiilor preşedintelui SUA, Donald Trump, cu mai mulţi lideri străini, inclusiv cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, şi cu prinţul saudit Mohammed bin Salman.