Un bărbat de 33 de ani, suspectat că a agresat săptămâna trecută două femei în Sectorul 6 al Capitalei, a fost arestat. Individul a fost identificat și datorită informațiilor pe care Poliția Capitalei le-a primit de la cetățeni, relatează Mediafax.

barbat cautat de politistiFoto: Captura video

Potrivit Poliției Capitalei, în urma cercetărilor efectuate a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, bănuit că săptămâna trecută a agresat două femei în Sectorul 6.

Polițiștii Secției 25 l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar marți acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând această măsură.

Poliția Capitalei arată că cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Pentru identificarea individului, polițiștii au folosit și informațiile primite din partea cetățenilor care au fost martorii agresiunilor.

Poliția Capitalei ceruse, săptămâna trecută, sprijinul populației, pentru a identifica un bărbat bănuit că ar fi agresat în Sectorul 6 două femei, una fiind dusă la spital pentru îngrijiri. În ambele cazuri au fost audiate mai multe persoane și au fost obținute imagini de pe camere de supraveghere.

Concret, în noaptea de 24 septembrie, bărbatul ar fi lovit, în Sectorul 6, o tânără, însă fără a-i fura nimic. Un trecător a intervenit și acesta a fugit.

Tot în 24 septembrie, polițiștii au primit alt apel potrivit căruia în zona unui mall, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă (tot în Sectorul 6), după ce a fost lovită de un bărbat.

Femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri, în urma agresiunii.

Încă de la finele săptămânii trecute, polițiștii aveau indicii că ambele femei ar fi fost lovite de același bărbat.