Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unui conflict care a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 10.24 Potrivit polițiștilor mai multe persoane s-au bătut, luni dimineață, cu bâte și săbii în Piața Constituției, la fața locului fiind găsit de către anchetatori și un pistol neletal.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că luni dimineață, prin apel 112, a fost sesizat un conflict, pe raza Sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane.

În urma scandalului, două persoane au fost rănite, iar un echipaj de urgență le-a acordat îngrijiri. Ulterior, în urma loviturilor, unul dintre bărbați a decedat. Cadavrul acestuia a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au audiat mai multe persoane. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.