Un bărbat în vârstă de 29 de ani, care se afla într-un hotel din Capitală la o selecţie pentru o emisiune TV, a scos un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult, informează Poliția Capitalei. Bărbatul a fost audiat de polițiști, apoi internat într-un spital.

Politia CapitaleiFoto: Captura video

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul se afla la preselecția pentru emisiunea „Românii au talent”, scrie Mediafax.

”Astăzi, 29.09.2019, dintr-un hotel situat pe raza Sectorului 1, în jurul orei 12.45, a fost formulat un apel 112, în care se reclamă că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult”, informează Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție pentru cercetări. După audieri, acesta a fost internat într-un spital pentru consult de specialitate.

„Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, mai precizează sursa citată.