Șase persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă noapte în Capitală, șase mașini fiind implicate. Potrivit Brigăzii Rutiere, unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției și a lovit altă mașină, aceasta fiind proiectată în 4 autoturisme parcate.

Politia pe straziFoto: Politia Romana

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30, a avut loc un accident rutier, pe bulevardul Libertății din Capitală, în care au fost implicate șase mașini - două în mișcare și patru parcate. În urma impactului, șase persoane au fost rănite: una rănită grav și celelalte ușor.

Potrivit Brigăzii Rutiere, un șofer care circula pe bulevardul Libertății, dinspre bulevardul Regina Maria, către Piața Națiunilor Unite, a efectuat un viraj dreapta fără să se asigure la schimbarea direcției de mers, moment când a lovit altă mașină, care circula în aceeași direcție de mers, fără a adapta viteza de deplasare la condițiile de drum. Cel din urmă autoturism a fost proiectat în alte patru mașini parcate, mai arată sursa citată.