Polițistul de 28 de ani din Capitală a agresat o tânără practicantă de la Școala de Poliție Câmpina chiar în mașina instituției. Un coleg al polițistului ar fi incercat să îl acopere pe agresor și a fost pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă, spun surse apropiate anchetei, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit surselor citate, agresiunea a avut loc în mașina de poliție în care se afla polițistul de la siguranță publică și practicanta, în Centrul Vechi din Capitală. Tânăra agresată este practicantă la Școala de Poliție din Câmpina.

Fata s-a temut câteva zile să depună plângere, dar până la urmă a mers să anunțe agresiunea. Un alt coleg al polițistului ar fi incercat să îl acopere, fiind pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Surse din cadrul anchetatorilor au mai declarat pentru MEDIAFAX că în acest dosar a fost emis și un mandat de interceptare telefonică.

Polițistul, agent de siguranță publică, de 28 de ani, din București, a fost reținut vineri pentru că a agresat-o sexual pe tânără, la începutul lunii septembrie, a informat Poliția Capitalei.