Ediția de toamnă a Baby Boom Show - cel mai mare târg pentru viitoare mămici și copii cu vârste între 0 și 7 ani - se apropie cu pași repezi. Între 17 și 20 octombrie, te așteptăm în pavilionul B1 de la Romexpo cu mii de produse de la sute de branduri internaționale renumite, discounturi exclusive, cursuri gratuite, zeci de premii și super oferte la servicii medicale.

Baby Boom Show - editia de toamnaFoto: Euroexpo

Nou la Baby Boom Show – ediția de toamnă:

  • Scaunul auto inteligent Vaya iSize + Senzorsafe care te alertează în situațiile critice: cand micuțul încearcă să își desfacă centura de siguranță, când temperatura ambientală este sub sau depășește gradul de confort, sau atunci când scaunul auto a fost folosit pe o perioadă prea lungă. Toate alertele se primesc pe smartphone prin intermediul unei aplicații ușor de utilizat
  • Lansare în premieră! Maclaren, celebrul brand britanic de cărucioare, prezintă modelul revoluționar Quest Arc Jason Woodside
  • Greentom - cel mai "verde" cărucior din lume fabricat integral din materiale reciclate. Inovație pentru o nouă generație!
  • Mobilier care "crește" împreună cu micuțul tău și poate fi transformat pe rând în: pătuț bebe, țarc de joacă, masă cu băncuțe, masă și noptiere cu rafturi și chiar în pat mare.
  • Pernuțe anticolici BIO umplute cu semințe de in și jucării ECO
  • Scutece lavabile unice și personalizabile
  • Tehnologie de ultimă generație cu care poți prepara într-o secundă masa bebelușului tău
  • Cea mai avansată tehnologie din lume pentru procesarea celulelor stem

Va invităm să accesați lista completă a noutăților pe www.babyboomshow.ro.

REDUCERI DE PÂNĂ LA 80% la Baby Boom Show - ediția de toamnă

Nu ratați super reducerile din cadrul Baby Boom Show - ediția de toamnă. Expozanții au anunțat deja discounturi de proporții (de până la 80%) la numeroase produse și servicii din cadrul târgului.

Cele mai multe maternități și bănci de celule stem, într-un singur loc!

Între 17 și 20 octombrie, cele mai renumite maternități private și de stat prezintă la Baby Boom Show servicii și pachete speciale de naștere pentru viitoarele mămici: Medicover, Regina Maria, Sanador, Clinica Dieta Vie, Clinica Dietalia, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Filantropia”, Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino și Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sirbu”.

Pe parcursul celor patru zile de târg, puteți profita și de super-ofertele principalelor bănci de celule stem din țară: Baby Stem Cells, Biogenis, Cord Blood Center, Euromedics, Future Health Biobank, Life Solutions, Lifeline, Regina Maria Banca Centrală de Celule Stem, Stem Sure.

Și asta nu este tot! Baby Boom Show - ediția de toamnă vă aduce o mulțime de cadouri:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

17 - 19 octombrie 2019: 10.00 - 19.00

20 octombrie 2019: 10.00 - 18.00

TARIF: joi și vineri gratuit, pe baza înregistrării online; sâmbătă și duminică: 10 lei/bilet

PARCARE VIZITATORI: 5 lei/oră

Mai multe informații, pe www.babyboomshow.ro