Un bărbat de 35 de ani din Suceava a fost prins într-o fântână după ce un mal de pietre și pământ s-au prăbușit peste el. Pompierii și forțele de intervenție au desfășurat o operațiune de salvare de șase ore la finalul căreia bărbatul a fost scos în viață.

Operatiune de salvare dintr-o fantanaFoto: Hotnews

„6 ore de efort susținut, speranțe și rugăciuni, pentru salvarea unui tânăr de 35 de ani, care s-a băgat într-o fântână construită din zidărie și piatră, pentru a o curăța. La un moment dat, un mal de pietre și pământ s-a prăbușit peste el, îngropându-l de viu”, transmite pagina ISU „Bucovina” Suceava.

Pompierii militari de la Detașamentul Rădăuți s-au deplasat imediat la fața locului, cu două autospeciale cu accesorii specifice și o ambulanță SMURD. În sprijin, au sosit un echipaj SAJ și un buldoexcavator din localitate.

„În tot acest timp, atât victima și salvatorii, cât și cei care așteptau pe margine cu sufletul la gură deznodământul evenimentului, au trecut de la agonie la extaz, și invers. Malurile se sfărâmau încontinuu și tot ce se lucra cu orele, se pierdea în câteva secunde”, mai transmit cei de la ISU Suceava.

După șase ore, tânărul a fost eliberat din "prinsoare" și predat echipajului medical în stare bună și stabilă.