Fata de 11 ani din comuna Poiana Mare, județul Dolj, dată dispărută a fost găsită. Ea plecase vineri după-amiază de la școală, împreună cu alte trei colege, dar nu ajunsese acasă, transmite Mediafax.

Fata disparutaFoto: Mediafax

UPDATE 09.32 Minora a fost găsită în comuna Poiana Mare. „Din primele date, nu a fost victima niciunei infracțiuni. A fost încredințată familiei”, a anunțat Poliția Dolj.

-------

Potrivit IPJ Dolj, politiștii din Poiana Mare au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani despre faptul că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la școală vineri după-amiaza, dar nu a ajuns acasă.

„Din verificările efectuate, minora a plecat, la finalizarea cursurilor, cu alte trei colege, în parcul din centrul comunei Poiana Mare, iar ultima dată a fost văzută în locul unde se organizează târgul din aceeași localitate”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Fata are o înălțime de 1,50 - 1,55 metri, constituție astenică, greutate de 55 kg, ochi căprui, păr blond, tuns până la umeri, iar în zona frunții are o mică cicatrice.

În momentul dispariției, aceasta purta un trening negru și pantofi sport de aceeași culoare.

Polițiștii fac un apel la cei care dețin date utile în acest caz să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.