Un polițist local din Cobadin (județul Constanța), a fost surprins de trecători, aflat într-o stare avansată de ebrietate, joi, 19 septembrie, pe străzile din Constanța, potrivit presei locale.

Politist (foto arhiva)Foto: Captura Facebook

Aceștia au imortalizat momentul, iar pe imagini se poate observa cum omul legii abia se poate ține pe picioare, scrie Replica Online. Unele persoane, care au și postat pe Facebook, susțin că polițistul local se pregătea să plece spre casă, spre localitatea Cobadin.

Direcția Generală a Poliției Locale a municipiului Constanța a spus că acesta nu face parte din instituție. Potrivit publicației Constanța de Azi, acesta este polițist local în Cobadin.

„Da, este al nostru, era în timpul liber, necazul lui este că era în uniformă. Noi o să-l băgăm în comisia de disciplină pentru că era îmbrăcat în ţinuta de poliţist. (...) Era la gară, liber, putea să facă ce vrea. Dar da, ar trebui să fie dat afară, să vedem ce spune legea. Eu aş vrea să-l dau afară, aşa le trebuie“, a spus primarul din Cobadin, Cornel Cocoş, citat de Adevărul.