Un deținut care avea o condamnare la închisoare după ce a condus băut și sub influența drogurilor a evadat luni după-amiază de la un punct de lucru al Penitenciarului Rahova aflat în localitatea Pantelimon, anunță reprezentanții închisorii.

Detinut evadatFoto: Ministerul Justitiei

Conform unui comunicat al Penitenciarului București-Rahova, deținutul Marius Gruia, în vârstă de 35 de ani, a fugit de la un punct de lucru din Pantelimon în jurul orei 14.30.

Bărbatul este condamnat definitiv la un an și jumătate de închisoare după ce a condus băut și sub influența altor substanţe și își ispășea pedeapsa în regim deschis.

Pentru capturarea deţinutului, au fost sesizate Secția 19 Poliție și Poliția Pantelimon și au fost trimise și echipe de căutare formate din personalul unităţii.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare gri închis, bluză de culoare bleumarin și tricou alb.

Pentru orice informaţie cu privire la evadat, polițiștii sfătuiesc populația să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numărul de telefon: 021/4200810.