​Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la "casa groazei", unde a fost apărat cu mascații de furia oamenilor. Ajuns la locuința sa, oamenii au încercat să ajungă la maşina în care era Dincă.

Dinca si politistiiFoto: Captura video

Gheorghe Dincă a fost dus la locuinţa sa din Caracal, unde au ajuns și vecinii Alexandrei Măceşanu, care au început să îl huiduie şi să strige "nenorocitul", potrivit Mediafax. Între oameni și Gheorghe Dincă s-au așezat mascații.

Două femei de peste 60 de ani au fost oprite de forțele de ordine să ajungă la Dincă. "De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!", au strigat femeile.

Una dintre acestea a spus, cu lacrimi în ochi: "Nu este posibil aşa ceva, vrem să trăim într-o ţară democratică, nu aşa cum cei de sus ne-o prescriu. Nu l-am văzut (pe Dincă - n.r.). Vreau să îl văd să pun mâna pe el, să văd dacă mie, femeie la 67 de ani, îmi face ceva? Cum a putut, cum a putut să se atingă de un copil aşa de pur, cu mintea lui bolnavă”.

Și mama și bunicul Luizei Melencu s-au aflat la Caracal în timpoul reconstituirii, iar bărbatul a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și să ajungă în apropierea casei lui Dincă, fiind împiedicat de jandarmi să treacă.

"Asasini sunteți! Criminali plătiți de stat să nu vă faceți datoria”, le-a strigat bunicul Luizei forțelor de ordine.

Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în arestul Poliției Olt. Luni are loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți ar urma să fie reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocați.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Bărbatul a susținut că le-a ucis pe cele două adolescente, apoi le-a ars trupurile.