Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Suspectul din Caracal, Gheorghe DincaFoto: Agerpres/EPA

Surse judiciare au precizat sâmbătă că Gheorghe Dincă a fost dus din Arestul Central în Arestul Poliției Olt, unde, luni și marți va participa la reconstituirea faptelor pe care a mărturisit că le-a comis.

Procurorii vor face, luni și marți, la Caracal, reconstituirea presupuselor crime pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a comis, a anunțat, vineri, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. Acesta a afirmat că nu știe dacă procurorii vor include în reconstituire și experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.