Familia Alexandrei Măceșanu a fost anunțată că luni și marți va avea loc reconstituirea presupuselor crime făcute de Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Casa lui Gheorghe DincaFoto: Agerpres

„Familia mea doar ce a fost anunțată de către procurori că luni și marți va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlinește 16 ani”, a scris pe Facebook unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu.

Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină "la ocazie". În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce joi Alexandra a sunat de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. După ce inițial a negat că le cunoaște pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.