Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, care a provocat un accident soldat cu decesul unui tânăr trebuie să continue tratamentul la Terapie Intensivă, deoarece încă există posibilitatea "unei evoluții nefavorabile”, au anunțat vineri reprezentanții Spitalului Elias.

HotNews.roFoto: Hotnews

În urma accidentului de duminică, Mario Iorgulescu a fost grav rănit și a fost internat la Spitalul Elias, ai cărui reprezentanți au anunțat vineri că acesta are contuzii care se refac lent.

"Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au transmis reprezentanții Spitalului Elias, citați de Mediafax.

Potrivit medicilor, se impune continuarea tratamentului pentru Mario Iorgulescu în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece "se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile”.

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat duminică un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Aflat la volanul unui autoturism Aston Martin, el a a pierdut controlul volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul condus de un tânăr de 24 ani, care a murit pe loc.

Joi, Parchetul a anunțat că Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină înainte de a provoca accidentul. O concentrație de 1,96 g/l în sânge este echivalentă cu una de 0,86 mg/l în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, rezultatele sunt preliminare, urmând a se dispune o expertiză în acest sens.

În 2016, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că, împreună cu câţiva cunoscuţi, ar fi torturat un bărbat pentru ca acesta să-și retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal. Cazul a fost trimis în judecată, dar magistrații Judecătoriei Sector 3 București au decis să-l achite pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).